Al je druk- en printorders snel en efficiënt afgehandeld

Automatiseer je drukkerij of reproshop, van offerte tot factuur

Of je nu volume draait in een reproshop, kranten drukt of commercieel druk- en printwerk levert – je wilt eenvoudig en foutloos calculeren, snel leveren tegen concurrerende tarieven, maar wel je marge bewaken. Eén fout in je calculatie kan het verschil maken tussen winst en verlies. Klanten zijn vertrokken voor je het weet en tarieven staan steeds meer onder druk.

Alles vanuit één scherm

Dat vraagt om een geïntegreerd automatiseringssysteem dat je hele orderafhandeling coördineert en optimaliseert vanuit één scherm: van offerte tot factuur. Een systeem dat eenvoudig in gebruik is en waarmee je net zo makkelijk complexe calculaties maakt, als zorgt voor een vlekkeloze uitvoering van allerlei bewerkingen. En waarmee je ook online klanten vanuit je webshop snel en goed bedient.

Eenvoudig in gebruik

PrintVis is zo’n systeem. Het leidt de complete administratieve workflow van je bedrijf in goede banen. Je webshop of online klantenportaal inbegrepen. Je medewerkers kunnen er makkelijk mee uit de voeten, altijd en overal. En je maakt eenvoudig alle managementrapportages en analyses die je nodig hebt om je onderneming te sturen.

PrintVis in de cloud

Kies voor gemak, meer flexibiliteit en onbeperkte mogelijkheden.

Wat PrintVis uniek maakt

Alles wat moderne grafische bedrijven nodig hebben!

Dé oplossing voor offsetdrukkerijen, digitale printbedrijven en reproshops.

Calculatie & prijslijsten

Maak snel, consistent en foutloos offertes met behulp van sjablonen. Wie de calculatie ook maakt, de uitkomst is altijd hetzelfde. Werk met vaste prijslijsten in plaats van gecalculeerde verkoopprijzen.

Shopfloor

Je ‘paperless office’ op de werkvloer. Geef je productiemedewerkers toegang tot actuele orderinformatie in de digitale orderzak. Online, real-time. Zo hebben ze altijd de juiste instructies bij de hand om opdrachten perfect uit te voeren.

Webshop integratie

Leg eenvoudig de link naar je webshop of klantenportaal. Met standaard koppelingen naar diverse weboplossingen. Werk online met vaste prijzen of prijslijsten. Of bied klanten de mogelijkheid om zelf prijzen te berekenen.

Financieel beheer

Geen dubbele invoer of bestandsuitwisseling, maar volledig geintegreerde financiële informatie. Altijd inzicht in actuele cijfers, geaggregeerd of op detailniveau. Werk efficiënt samen met andere vestigingen, lokaal of over de grens.

Ontwikkeld op Microsoft Dynamics 365 Business Central

Schaalbaar. Robuust. Toekomstvast.

Zien is geloven!

Wil je weten wat PrintVis voor jouw bedrijf kan betekenen? We laten het je graag zien in een demonstratie op maat. Toegepast op jouw specifieke bedrijfsprocessen en vraagstukken. Hoe maak je bijvoorbeeld snel foutloze en consistente calculaties? Hoe bied je klanten ook online de juiste prijzen? En hoe zorg je op de werkvloer altijd voor actuele instructies? Wij gaan de uitdaging graag aan!