Bedien je klanten snel en accuraat

Voer opdrachten voor large format op tijd en precies uit

Handel al je processtappen af vanuit één systeem

Houd iedere bewerking nauwkeurig onder controle

Banners, geveldoeken, displays, printbehang, (auto)stickers… Tegenwoordig druk je al dit soort producten digitaal. Vaak in kleine aantallen, met korte levertijden. Daar komen heel wat bewerkingen bij kijken, vanaf lamineren en lasersnijden tot zoomen en ringen invoegen. Dat vergt veel precisie, terwijl je wel snel moet werken. Hoe hou je de kwaliteit hoog en tegelijkertijd de productietijden kort? Met slimme automatisering van je volledige workflow! Van offerte tot factuur.

Efficiëntie en gemak

Met PrintVis heb je vanuit één systeem overzicht en grip op al je bedrijfsprocessen, van offerte-aanvraag tot productie en levering en montage. Je maakt snel en eenvoudig calculaties voor allerlei soorten large format-print. Ook bij complexere aanvragen als bijvoorbeeld een geveldoek groter is dan de machine waarop die wordt gemaakt. Orders voer je snel en eenvoudig in. En bij de productie zien je medewerkers precies welke bewerkingen nodig zijn.

Wil je vaste klanten zelf online orders laten invoeren via een klantportaal? Ook dat is mogelijk met PrintVis!

PrintVis in de cloud

Kies voor gemak, meer flexibiliteit en onbeperkte mogelijkheden.

Wat PrintVis uniek maakt

Alles wat moderne grafische bedrijf nodig hebben!

Dé oplossing voor drukkerijen gespecialiseerd in large format.

Calculatie & Prijslijsten

Stel eenvoudig berekeningen samen voor offertes in vierkante meters, lengtemeters etc. En maak snel en consistent offertes met sjablonen en prijslijsten. Wie er ook calculeert, de uitkomst is altijd hetzelfde.

Outlook Business Inbox

Verkort de tijd van offerte naar betaling door activiteiten vanuit Microsoft Outlook te beheren. Haal productinformatie en aantallen binnen vanuit de e-mail. En bekijk aanvragen en orderhistorie in Outlook.

Planning & Mijlpalen

Plan bewerkingen van producten automatisch in. Leg belangrijke afspraken met klanten vast over het aanleveren van bestanden of de goedkeuring van proeven. Alle informatie is real-time beschikbaar op de werkvloer.

Montage

Plan eenvoudig monteurs in. Bijvoorbeeld om vlaggen te plaatsen, voertuigen te wrappen of spandoeken te monteren. Registreer de montagetijd, maak een foto van het resultaat en vraag de opdrachtgever om een digitale handtekening.

Ontwikkeld op Microsoft Dynamics 365 Business Central

Schaalbaar. Robuust. Toekomstvast.

Zien is geloven!

Wil je weten wat PrintVis voor jouw bedrijf kan betekenen? We laten het je graag zien in een demonstratie op maat. Toegepast op jouw specifieke bedrijfsprocessen en vraagstukken. Hoe maak je bijvoorbeeld snel offertes voor verschillende maten? Hoe volg je afspraken met de klant accuraat op? En hoe zorg je voor een vlekkeloze montage? Wij gaan de uitdaging graag aan!