Vertrouw op een bewezen oplossing

Ontwikkeld op Microsoft Dynamics 365 Business Central

Schaalbaar. Robuust. Toekomstvast.

PrintVis is ontwikkeld op Microsoft Dynamics 365 Business Central. Dat is de nieuwe naam van Microsoft Dynamics NAV, de geïntegreerde ERP-bedrijfssoftware van Microsoft voor middelgrote bedrijven. Dynamics 365 Business Central ondersteunt al je bedrijfsactiviteiten. Met één centraal systeem heb je altijd volledig en betrouwbaar inzicht in je bedrijfsprestaties. De slimme software helpt je snel en flexibel in te spelen op uitzonderingen, interne veranderingen en marktontwikkelingen.

Dynamics 365 Business Central werkt nauw samen met andere veelgebruikte Microsoft-oplossingen. Bijvoorbeeld Office 365, Windows 10, PowerBI, SQL Server en SharePoint. Dankzij de bekende Microsoft gebruikersinterface zijn je medewerkers snel thuis in de software. Bovendien heb je niet alleen volledige toegang tot alle functionaliteiten van Microsoft Dynamics, maar ook tot het ecosysteem aan applicaties dat wereldwijd ontwikkeld wordt op dit platform. Zo is er altijd een oplossing voor jouw specifieke situatie.

Stroomlijn je financiën

Maak nauwkeurige prognoses

Verfijn je financiële prognoses met geavanceerde analyses waarin je je data vanuit verschillende invalshoeken bekijkt. Maak rapporten op maat dankzij de naadloze integratie met Microsoft Excel.

Neem onderbouwde beslissingen

Koppel de data van je boekhouding, verkoop, inkoop, voorraad en klantinteracties aan elkaar voor een totaaloverzicht van je bedrijf. Breng je financiële prestaties real-time in beeld met ingebouwde Power BI-dashboards.

Versnel je financiële afwikkeling en rapportage

Stroomlijn je debiteuren- en crediteurenbeheer, handel facturen automatisch af en maak rapportages die aan alle compliance-eisen voldoen.

Inzicht in ieder aspect van je bedrijf

Managementrapportages

Met PowerBI, de business intelligence software van Microsoft, krijgt iedereen in je bedrijf de beschikking over goede stuurinformatie. Met visueel aantrekkelijke en interactieve dashboards. Kies rapportages en dashboards uit de aanwezige standaardbibliotheek, of maak snel iedere gewenste managementinformatie op maat voor jouw organisatie.

Analyseer en onderzoek

PowerBI geeft je de mogelijkheid om alle data die ligt opgeslagen in Microsoft Dynamics en PrintVis te combineren en analyseren. Zodat je je bedrijf steeds slimmer kunt maken. Wat zijn mijn meest rendabele klanten? Welke producten en diensten leveren de beste marge? Waar kan ik mijn proces verbeteren? Allemaal vragen die je met PowerBI snel kunt beantwoorden.

Integratie met Microsoft Office

Werken zoals je gewend bent

PrintVis integreert uiteraard 100% met Microsoft Office. Maak eenvoudig gebruik van Office sjablonen voor offertes en facturen. En vind snel alle documenten terug die bij een klant of order horen. Medewerkers die dagelijks met Office werken, zijn in no-time thuis in PrintVis dankzij de herkenbare structuur en interface.

Verhoog je productiviteit

De integratie tussen Office en PrintVis zorgt voor een flinke verhoging van de productiviteit, omdat allerlei belangrijke PrintVis functies  gebruikt kunnen worden zonder van applicatie te wisselen. In Outlook wordt bijvoorbeeld direct alle relevante informatie getoond die in Dynamics beschikbaar is over de betreffende klant. En een offerte maken of een vraag beantwoorden over een factuur, kan ook direct vanuit de vertrouwdeOffice omgeving.

Run je bedrijf overal

Kies voor cloud, on-premise of hybride

Werk overal op dezelfde manier. Het maakt niet uit of je gaat voor een implementatie in de cloud, on-premise of een combinatie daarvan.

Werk mobiel

Neem je bedrijf altijd met je mee. Windows, Android of iOS: met de mobiele versie van Dynamics 365 werk je op ieder apparaat.

Ontwikkeld op Microsoft Dynamics 365 Business Central

Schaalbaar. Robuust. Toekomstvast.

Zien is geloven!

Wil je weten wat PrintVis voor jouw bedrijf kan betekenen? We laten het je graag zien in een demonstratie op maat. Toegepast op jouw specifieke bedrijfsprocessen en vraagstukken. Hoe maak je bijvoorbeeld snel offertes met betrouwbare calculaties? Hoe kom je afspraken met de klant altijd na? En hoe zorg je voor een vlekkeloze afhandeling van complexe orders? Wij gaan de uitdaging graag aan!