Jouw automatisering. Onze zorg.

Maak je bedrijf efficiënt en wendbaar

of lees de brochure

Rainbow Crossmedia

Software voor grafische bedrijven

De tarieven in de grafische sector staan onder druk. Klanten stellen hoge eisen en zijn minder trouw. Ondertussen kapen digitale nieuwkomers in rap tempo business weg. Om te overleven, moet je bedrijf wendbaar zijn ‒ zich snel en voortdurend aanpassen aan de marktontwikkelingen en klanteisen. Hoe doe je dat?

Door je bedrijfsprocessen écht slim en efficiënt in te richten, kun je klanten optimaal bedienen tegen acceptabele tarieven. En ben je in staat continu mee te bewegen met je klanten en de markt. Dat is nu precies onze passie. Wij automatiseren de volledige workflow van je grafische bedrijf met Microsoft Dynamics en PrintVis, oplossingen die klaar zijn voor de dag van morgen.

We dagen je uit om iedere dag nog slimmer en efficiënter te werken. Want vandaag presteren is belangrijk. Maar continuïteit voor de toekomst is waar het echt om draait!

Kies voor kwaliteit en service

Met een partner die weet hoe je een software implementatie aanpakt

Continu verbeterend

Wij nemen geen genoegen met de status quo. Maar we zijn altijd op zoek naar de volgende manier om je mensen en je processen slimmer en efficiënter te maken.

Gedreven

Wij voeren écht verbeteringen door. We gebruiken al onze kennis en kunde om je bedrijfsprocessen op iedere mogelijke manier slimmer en efficiënter te maken.

Kundig

Wij kennen alle ins en outs van het automatiseren van grafische bedrijven. Met onze jarenlange ervaring weten we precies wat er wel en niet werkt voor je onderneming.

Ontwikkeld op Microsoft Dynamics 365 Business Central

Schaalbaar. Robuust. Toekomstvast.

Meer informatie?
Neem contact op

Bosmanskamp 63
4191 MT Geldermalsen
+31 (0)345 471320
info@rainbowsolutions.nl