PrintVis in de cloud

Kies voor gemak, meer flexibiliteit en onbeperkte mogelijkheden

of plan een demo

Ontdek PrintVis in de cloud

Dé oplossing voor grafische bedrijven van deze tijd

Met de cloud-oplossing van PrintVis hebben grafische bedrijven 24/7, overal en via ieder device toegang tot hun bedrijfssoftware. De software wordt gehost op de servers van Microsoft en is eenvoudig toegankelijk via een webbrowser. PrintVis in de cloud is direct beschikbaar met een maandelijks abonnement en zónder hoge investering vooraf. Twee keer per jaar wordt de cloud-omgeving automatisch geüpgraded. Niet alleen beschikt je organisatie dus altijd over de nieuwste versie en functionaliteiten van PrintVis, ook je IT kosten zijn veel beter beheersbaar.

Met PrintVis in de cloud beschikken grafische bedrijven over bedrijfssoftware die optimaal presteert onder alle omstandigheden. Je kunt eenvoudig op- of afschalen op basis van het aantal gebruikers, de functionaliteiten die je gebruikt of de capaciteit die je nodig hebt. Zo beschik je zelfs in piekperiodes gegarandeerd over bedrijfssoftware die optimale prestaties levert. De cloud-omgeving is eenvoudig aan te passen aan jouw specifieke wensen, zonder dat je de voordelen van standaardsoftware verliest.

Eén omgeving voor grafische bedrijven

PrintVis in de cloud is ontwikkeld op Microsoft Dynamics 365 Business Central en eenvoudig te integreren met andere applicaties en systemen. Bijvoorbeeld Prepress systemen, Microsoft Outlook en het Microsoft Power platform (BI, Apps, Automate en Virtual Agents), diverse WebShop- en Web2Print-oplossingen en ESKO Automation Engine en ESKO ArtiosCAD. Daardoor kun je al je applicaties beheren in één omgeving.

Bovendien biedt het platform verschillende templates, instructievideo’s en andere hulpmiddelen om op een laagdrempelige manier zelf applicaties in gebruik te nemen. Je kunt dus stapsgewijs de cloud-omgeving uitbreiden en bepaalt zelf het tempo van de implementatie. Wij begeleiden je werknemers en ondersteunen je waar dat nodig is.

PrintVis in de cloud is geschikt voor allerlei soorten grafische bedrijven. Van offsetdrukkerijen, digitale printbedrijven en retroshops tot drukkerijen gespecialiseerd in verpakkingen, labels en etiketten of large format.

Ontwikkeld op Microsoft Dynamics 365 Business Central

Schaalbaar. Robuust. Toekomstvast.

Zien is geloven!

Wil je weten wat PrintVis in de cloud voor jouw bedrijf kan betekenen? We laten het je graag zien in een demonstratie op maat. Toegepast op jouw specifieke bedrijfsprocessen en vraagstukken. Hoe maak je bijvoorbeeld snel offertes voor verschillende maten? Hoe kom je afspraken met de klant altijd na? En hoe zorg je voor een vlekkeloze montage? Wij gaan de uitdaging graag aan!