Verhalen die je écht verder helpen

Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies wat wel en niet werkt bij het automatiseren van grafische bedrijven. Die kennis delen we graag, zodat jij je processen steeds slimmer en efficiënter kan maken.

Blog

De slimme drukkerij (integratie met JDF)

Het gebruik van JDF en JMF heeft een grote invloed op veel processen binnen een grafisch bedrijf. In dit artikel lees je welke voordelen het zowel voor, tijdens als na je productie met zich meebrengt.

LEES MEER

Webinar

Webinar: Beheer je bankzaken eenvoudig én veilig met Direct Banking

Wil je jouw bankzaken op een eenvoudige en veilige manier beheren in Business Central? In dit webinar leggen we je uit hoe dat kan met Direct Banking.

KIJK TERUG

Blog

De 5 belangrijkste KPI’s voor grafische bedrijven

Welke KPI’s zijn van belang als je een dashboard wilt gaan gebruiken als grafisch bedrijf ? Dat lees je in dit artikel.

LEES MEER

Ebook

IT als motor van je grafisch bedrijf

Waarom zou je als grafisch bedrijf moeten automatiseren? Hoe pak je dat slim aan? En met welke belangrijke factoren moet je rekening houden? Dat lees je in dit eBook.

DOWNLOAD

Webinar

Webinar: Essentiële stuurinformatie voor het grafisch bedrijf van de toekomst

Hoe breng je als grafisch bedrijf waardevolle informatie bij elkaar om tot goede managementrapportages te komen? Dat leer je in dit webinar!

KIJK TERUG

Blog

De nieuwe rollen in je grafische bedrijf door automatisering

De grafische industrie verandert in hoog tempo. Klanten stellen steeds hogere eisen en de concurrentie is niet gering. De veranderingen die het digitale tijdperk met zich meebrengt, de hoge verwachtingen van klanten en de vele concurrenten [...]

LEES MEER

Blog

5 voordelen van de cloud voor grafische bedrijven

Ben je benieuwd wat de cloud jouw grafisch bedrijf op kan leveren? In dit artikel zetten we 5 voordelen van PrintVis in de cloud op een rij.

LEES MEER

Blog

5 tips om je klanten de scherpste prijzen en meer gemak te bieden als grafisch bedrijf

Hoe kun jij je als grafisch bedrijf nog onderscheiden van de concurrentie? In dit artikel geven we je vijf tips om efficiënter te produceren.

LEES MEER

Blog

3 tips voor een optimale klantbeleving in de grafische industrie

Hoe kun jij je als grafisch bedrijf nog onderscheiden van de concurrentie? Door alles in het teken te stellen van een optimale klantbeleving! In dit artikel lees je drie tips om dat slim aan te pakken.

LEES MEER

Klantcase

Acket

Wat doet grafisch bedrijf Acket anders dan de concurrentie dat ze nieuwe producten en diensten snel op de markt kunnen brengen? Tom Acket vertelt je zijn geheim.

LEES MEER

Ebook

Het grafisch bedrijf anno 2030

Hoe kun jij je als grafisch bedrijf in de toekomst onderscheiden van de concurrentie? In dit eBook lees je hoe je een strategie kiest waarmee je kunt uitblinken en een stevig fundament onder je bedrijf legt.

DOWNLOAD

Klantcase

Zalsman

Hoe grafisch familiebedrijf Zalsman meer inzicht kreeg in de financiële status, calculatie van printorders en de planning? Zalsman legt het je uit.

LEES MEER