Acket

Een platform dat zich blijft ontwikkelen
ReferentieAcketKartonnage & labels

Acket is een familiebedrijf uit Oss dat al meer dan 135 jaar bestaat. Ze produceren verpakkingen van vouwkarton voor bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie, de non-foodbranche en luxe verpakkingen voor bijvoorbeeld ambachtelijke voedingsmiddelen, dranken en cadeau- en verzendleveringen. Ze ondersteunen klanten van idee tot productie en levering.

“Als innovatief bedrijf willen we ons continu blijven ontwikkelen om aan de vraag van onze klanten te voldoen. Het is dus belangrijk dat onze systemen en processen flexibel en wendbaar zijn. Daarom werken we met PrintVis. Het mooie van dit systeem is dat het al onze specifieke bedrijfsprocessen ondersteunt – van order tot factuur.

“Belangrijk pluspunt voor ons is dat PrintVis ontwikkeld is op Microsoft Dynamics 365 Business Central. Dit platform blijft zich voortdurend ontwikkelen, biedt veel nieuwe tools en wordt wereldwijd door talloze bedrijven gebruikt.”

Het is bovendien eenvoudig te integreren met andere applicaties, zoals onze productiesystemen en financiële administratie. Daardoor kunnen we snel nieuwe producten en diensten blijven bieden. Daarnaast beschikken we over een onuitputtelijke bron van managementinformatie en mogelijkheden om onze bedrijfsprocessen slim te analyseren.”

Tom Acket
Algemeen directeur bij Acket

Zien is geloven!

Wil je weten wat PrintVis voor jouw bedrijf kan betekenen? We laten het je graag zien in een demonstratie op maat. Toegepast op jouw specifieke bedrijfsprocessen en vraagstukken. Hoe maak je bijvoorbeeld snel foutloze en consistente calculaties? Hoe bied je klanten ook online de juiste prijzen? En hoe zorg je op de werkvloer altijd voor actuele instructies? Wij gaan de uitdaging graag aan!

Het grafisch bedrijf anno 2030

Lees hier hoe je een strategie kiest waarmee je kunt uitblinken en een stevig fundament onder je bedrijf legt.

Download het gratis eBook!x