Zalsman

Beter anticiperen op de toekomst
ReferentieZalsmanGrafisch bedrijf

Zalsman is een grafisch familiebedrijf dat werd opgericht in 1857. We zijn gespecialiseerd in offsetdrukken, digitaal printen, in-huis afwerking, crossmediale projecten, logistiek en warehousing. Vanuit onze drie Nederlandse vestigingen ondersteunen we opdrachtgevers in de gezondheidszorg, het onderwijs en overheidsinstellingen.

“Door uitbreiding van onze dienstverlening met logistiek en digitaal printen en ontwikkelingen in de markt functioneerde ons managementinformatiesysteem niet meer. Daarom zochten we naar een flexibel en volledig geïntegreerd systeem om onze bedrijfsprocessen en financiële administratie volledig te automatiseren. Onze keuze viel op de bedrijfssoftware van Printvis, gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central, en Rainbow Crossmedia als onze partner.

“We hebben nu real-time inzicht in de voortgang van onze bedrijfsprocessen. Het schaalbare platform van Microsoft biedt ons daarnaast de mogelijkheid om die processen steeds verder te optimaliseren. “

We zien nu dagelijks dat ons werk sneller, efficiënter en overzichtelijker wordt met PrintVis. We hebben veel meer inzicht in bijvoorbeeld de financiële status, de calculatie van printorders en de planning. Dat levert ons tijd op, bespaart ons geld en we kunnen veel beter anticiperen op de toekomst.”

Wil je meer lezen?

eBook

Het grafisch bedrijf anno 2030

Hoe kun jij je als grafisch bedrijf in de toekomst onderscheiden van de concurrentie? In dit eBook lees je hoe een strategie kiest waarmee je kunt uitblinken en een stevig fundament onder je bedrijf legt.

Referentie

Een platform dat zich blijft ontwikkelen

Wat doet grafisch bedrijf Acket anders dan de concurrentie zodat ze nieuwe producten en diensten snel op de markt kunnen brengen? Tom Acket vertelt je zijn geheim.

Zien is geloven!

Wil je weten wat PrintVis voor jouw bedrijf kan betekenen? We laten het je graag zien in een demonstratie op maat. Toegepast op jouw specifieke bedrijfsprocessen en vraagstukken. Hoe maak je bijvoorbeeld snel foutloze en consistente calculaties? Hoe bied je klanten ook online de juiste prijzen? En hoe zorg je op de werkvloer altijd voor actuele instructies? Wij gaan de uitdaging graag aan!

Het grafisch bedrijf anno 2030

Lees hier hoe je een strategie kiest waarmee je kunt uitblinken en een stevig fundament onder je bedrijf legt.

Download het gratis eBook!x