Webinar: Essentiële stuurinformatie voor het grafisch bedrijf van de toekomst

Kijk hier terug

Als grafisch bedrijf wil je weten hoe je in het verleden hebt gepresteerd, wat er nu gebeurt in je organisatie en wat er in de toekomst aankomt. Daarbij speelt data een belangrijke rol. Door allerlei informatie uit je organisatie bij elkaar te brengen, krijg je beter zicht op welke processen je moet verbeteren en wanneer je bij moet sturen. Dit blijkt in de praktijk vaak lastig voor organisaties in de grafische branche, omdat waardevolle informatie verspreid ligt over meerdere applicaties en systemen – zoals je ERP- en CRM-systeem. Het kost veel tijd om deze informatie te verzamelen en vervolgens ben je ook veel tijd kwijt om informatie te analyseren, rapportages te maken of dashboards te bouwen.

Tijdens dit webinar leggen Richard van der Beek (BIRDS) en Hans Boerkamp (Rainbow CrossMedia) je uit hoe je op een slimme manier alle informatie uit jouw grafisch bedrijf bij elkaar brengt en daar kant-en-klare stuurinformatie uit kunt halen.

Leer tijdens dit webinar:
1. Hoe je met PrintVis de stap zet naar één omgeving in Microsoft Dynamics 365 Business Central waarin al je applicaties volledig geïntegreerd zijn.
2. Hoe je er met BIRDS voor zorgt dat je geen tijd meer kwijt bent aan het verzamelen van data, maar vooral bezig bent om data te begrijpen en daar acties op te ondernemen.
3. Hoe je met BIRDS snel van start kunt met een standaardpakket aan rapportages, dashboards en analyses die ingericht zijn voor jouw business en jouw branche.
4. Waarom je met PrintVis en BIRDS altijd beschikt over de nieuwste versie en functionaliteiten en nooit meer je software hoeft te upgraden.

Wil je dat jouw organisatie bijblijft in een snel veranderende markt? Snel kan inspelen op nieuwe klantwensen en wendbaar is? Dan mag je dit webinar niet missen!

Dit webinar heeft reeds plaatsgevonden. Laat hier je gegevens achter om het webinar terug te kijken!

 

Kijk het webinar terug