Werken bij Rainbow Crossmedia?

Waar de grafische wereld en ICT elkaar ontmoeten

Groei met ons mee!

Bij Rainbow Crossmedia realiseren we slimme ICT-oplossingen voor de grafische sector, op basis van Microsoft Dynamics 365. Onze mensen maken dagelijks het verschil. Omdat ze zorgen dat onze klanten optimaal profiteren van onze software, waardoor ze efficiënter, slimmer en klantvriendelijker kunnen werken. Wij werken voor bedrijven die zich specialiseren in druk & print, labels & kartonnage en large format print.

Vind je professionaliteit belangrijk? Ga je maximaal voor klanten? En hou je van een no-nonsense cultuur? Bekijk dan bij onze vacatures. Je werkt in een ervaren team met diepgaande kennis van de branche en van ICT. En je verdient een goed salaris en geniet van prima secundaire arbeidsvoorwaarden. En natuurlijk krijg je alle mogelijkheden om je te ontwikkelen in een richting die bij je past.

Onze vacatures

Kom jij ons team versterken?

Developer Dynamics 365 Business Central

Bouw jij mee aan onze toekomst?

Ben jij een Developer Dynamics 365 Business Central en wil je je kennis en ervaring aanwenden om ons te helpen? Rainbow Crossmedia groeit en is ambitieus. Om verder te kunnen groeien zijn we op zoek naar een technisch consultant die onze klanten ondersteunt op ICT gebied, met in eerste instantie een focus op het realiseren van rapportages, interfaces en maatwerk in Dynamics 365 Business Central.

Wat ga je doen:

Als Developer analyseer je zelfstandig Functioneel Ontwerpen en op basis daarvan realiseer je aanpassingen aan de software. Soms worden deze werkzaamheden op locatie van de klant en onder aansturing van de klant uitgevoerd. Voordat je de gerealiseerde aanpassingen overdraagt aan een functionele collega test je de gemaakte programmatuur zelf waardoor je in staat bent kwalitatief hoogwaardige software op te leveren.

Je bent in staat om inschattingen te maken van de tijd die het kost om voorgestelde aanpassingen te realiseren.

Jij bent:

 • Servicegericht, je maakt de klant blij, vaak zijn dit je functionele collega’s.
 • Communicatief vaardig, de klant snapt wat je zegt.
 • Zelfstandig, maar een aanvulling voor een team.
 • Stressbestendig, jou krijgen ze niet snel gek!

Je neemt mee:

 • Een afgeronde opleiding op MBO of HBO niveau. Bij voorkeur in een richting met een sterk ICT gedeelte.
 • Kennis van, en ervaring met het realiseren van rapportages en maatwerk Microsoft Dynamics of andere ERP of Management Informatie Systemen.
 • Kennis van en ervaring met SQL, Exchange, Citrix, Office365, Windows Server en VMware.
 • Een goed humeur en een flinke dosis humor.
 • Pre: Kennis van de branche.

Wat kunnen wij jou bieden:

 • Een mooi salaris afhankelijk van je opleiding en ervaring.
 • 28 vakantiedagen.
 • Een pensioenregeling.
 • De mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen.
 • Een bedrijf dat bouwt aan de toekomst van IT.
 • Een inspirerende werkomgeving met enthousiaste collega’s.
 • Vrijheid voor eigen inbreng en ideeën
 • De optie om (i.p.v. 40 uur) parttime te werken (32 of 36 uur)
 • Doorgroeimogelijkheden

Over Rainbow Crossmedia:

Rainbow Crossmedia is onderdeel van Rainbow Solutions. Rainbow Solutions is sinds 1986 actief als ICT-dienstverlener. Het bedrijf heeft zich in de loop der tijd gespecialiseerd in bedrijfssoftware voor twee sectoren; de logistieke dienstverlening en bedrijven uit de crossmedia branche. Wij combineren diepgaande branchekennis met geavanceerde softwareoplossingen op basis van Microsoft Dynamics 365 Business Central, de bedrijfssoftware van Microsoft voor middelgrote ondernemingen. Twintig IT-specialisten helpen klanten dagelijks bij het verbeteren van hun prestaties door de inzet van hoogwaardige technologie en support.

Wij hechten hierbij veel belang aan het feit dat ons werk bijdraagt aan een duurzame maatschappij. De organisatie laat zich kenmerken door kleinschaligheid, persoonlijkheid en een informele sfeer. Ondanks de kleinschaligheid bedient Rainbow op een professionele en eerlijke manier aansprekende (internationale) klanten.

Contact Informatie:

Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière en heb je interesse om ons team te versterken? Solliciteer dan meteen of neem voor inhoudelijke vragen over de functie contact op met Hans Boerkamp, via telefoonnummer 06 – 45012156 of mail h.boerkamp@rainbowsolutions.nl

Meer informatie over ons bedrijf vind je op:
www.navitrans.rainbowsolutions.nl
www.rainbowcrossmedia.nl

Passen deze functies niet helemaal bij jou, maar ben je toch geïnteresseerd in een baan bij ons bedrijf? Ook dan komen we graag in contact met je! Stuur je e-mail met motivatie en cv naar Hans Boerkamp, Managing Director van Rainbow Crossmedia via hbo@rainbowsolutions.nl.

Ontwikkeld op Microsoft Dynamics 365 Business Central

Schaalbaar. Robuust. Toekomstvast.